Kurser
Allmän kurs
Fotoskolan Munka
Hälsocoach
Konstskolan Munka
Akademi 55+

Filialen i Perstorp

Lärarassistent
Seniorcoach
Stresspedagog

Studiemotiv. kurs
Kvällskurser
Sommarkurser

Arbetsmiljökurser

Konferenser
Boka din konferens

Ladda ner ansöknings-handlingar här

Välkommen att söka tjänsten som servicechef på Munka folkhögskola


Under våren 2018 inrättar vi en ny tjänst på Munka Folkhögskola som servicechef. Ett spännande och omväxlande jobb där du direkt under rektor är ansvarig arbetsledare för all service som krävs för att vår folkhögskola ska vara en trevlig och väl fungerande skola för alla våra deltagare och personal.

Är du en bra arbetsledare och chef som är driven och gillar att ha många bollar i luften är du den vi söker. Du måste vara serviceinriktad, tycka om utmaningar och trivas med att umgås med många olika människor på en trevlig och prestigelös arbetsplats.
Att arbeta som servicechef på vår folkhögskola innebär att du jobbar självständigt och har eget ekonomiskt budgetansvar direkt under rektor, är chef för vår serviceenhet, ingår i skolans ledningsgrupp och är arbetsledare för 8 personer. Vår nyinrättade serviceenhet kommer att ha ansvaret för all fastighetsunderhåll, vårt internat med 45 boende, vaktmästeri, städ och restaurangen som dagligen serverar våra studerande och personal förmiddagsfrukost, lunch och eftermiddagsfika. Restaurangen är även öppen för allmänheten under lunchen och nyttjas även på kvällar och helger. Under servicechefens ansvar ligger också extern uthyrning av våra undervisningslokaler, gymnastikhall och vår matsal. Vår ambition är att få fler gäster till vår lunchrestaurang och vidga den externa verksamheten så att våra lokaler kan utnyttjas av fler för konferenser, träffar och event. Under sommaren bedriver vi i dag folkbildning öppet för alla genom våra sommarkurser på Munka. Även den verksamheten vill vi se växa. Vi ser därför gärna att du också har en entreprenörs ådra och idéer hur vi kan utveckla skolan till att bli en ännu öppnare mötesplats för fler året runt.

Som du ser av vår beskrivning av tjänsten så söker vi en person med mångsidig kompetens som kan ta tag i det dagliga praktiska som krävs för driften av en skola med boende och restaurang men som också har driv och idéer för utveckla skolans externa verksamhet. Ett kul och utmanade jobb.

Kvalifikationer: Du bör ha lämplig utbildning för arbetsuppgifterna och erfarenhet av arbetsledning. Du bör ha arbetat med flera av de funktioner som ingår i tjänsten. Erfarenhet av folkhögskola och idéburen sektor är meriterande men inte nödvändigt.

Om oss: Munka folkhögskola är en föreningsskola med ca 200 kursdeltagare varav 45 bor på skolans internat. Vår profil är hälsa, natur och kultur. Vi har som alla folkhögskolor Allmän kurs men också Konstskola, Fotoskola, Hälsocoachutbildning, Lärarassistentutbildning, Akademi 55+ och flera mindre kurser. Vi har en filial i Perstorp med Allmän kurs, Studiemotiverande kurser för arbetslösa och Etableringskurser för nyanlända. Munka folkhögskola är belägen i Munka Ljungby som är en liten naturskön ort nära Ängelholm med bra kommunikationer. Buss från Ängelholm går regelbundet och tar ca 15 min. I Ängelholm passerar tågen från Malmö – Göteborg minst varje timma.

Ansökan och tillträde: Vi vill ha din ansökan senast den 15 mars 2018.
Tjänsten är tillsvidare och kommer att tillsättas under våren 2018. Vi tillämpar provanställning på 6 månader.

Skicka din ansökan per mail till rektor@munkafolkhögskola.se eller per post till Munka Folkhögskola, Nygatan 2, 266 31 Munka-Ljungby. Märk mail och kuvert med ”Ansökan servicechef”. Ange också löneanspråk i ansökan.

Kontaktinformation: Mer information kan du få genom rektor Johnny Nilsson, tel. 072-538 0620, e-post rektor@munkafolkhögskola.se.
Du kan också kontakta vår biträdande rektor Roger Sjunner, tel. 0725-38 22 75, för att få veta mer om tjänsten.
Facklig kontaktperson är Bodil Andersson, tel. 0431-432010
Upp
Startsidan

Om skolan
Om skolan
Historia

Personal
Lediga tjänster
Skolans styrelse

Bo och äta på skolan
Miljöpolicy
Termins- och lovtider
Studievägledning
Dina rättigheter

Aktuellt
Meny - Matsalen

Hitta
Hitta till oss

Kontakt
Kontakta oss
Logga in på Schoolsoft

© Munka folkhögskola
Sidan uppdaterad 2018-03-02 av Adrian Dominte
   Munka Folkhögskola    0431-43 20 10