Munka Folkhögskola

KurserLediga tjänster


Vi söker en ny medarbetare med bred kompetens inom det beteendevetenskapliga området. Tjänsten består av en pedagogisk del (ca 30 %) och en del som projektledare (ca 45 %). Den pedagogiska delen innebär undervisning på vår tre terminer långa utbildning till Hälsocoach, som du kan läsa om här: http://www.munkafolkhogskola.se/hc/index.html.
Du kommer att undervisa i ämnen som psykologi – hälsopsykologi, coachning, kommunikation samt stress och stresshantering. Utbildningens teoretiska och praktiska innehåll vilar på vetenskaplig evidens och beprövad erfarenhet.
Hälsocoachutbildningen är på eftergymnasial nivå, vilket innebär att deltagarna har grundläggande behörighet att studera på högskolan. De som studerar till hälsocoach hos oss kan ha olika bakgrund, utbildning och erfarenheter vilket gör arbetet som pedagog både spännande och utmanande.
Vår skola växer och antar nya utmaningar vilket kan innebära goda utvecklingsmöjligheter. Vi ser gärna att du är intresserad av marknadsanalys och kursutveckling samt av att driva projekt tillsammans med andra. Som en del av tjänsten, (ca 45 %) kommer du som projektledare att få förbereda, starta upp och i ett senare skede eventuellt ansvara för/undervisa på en eller flera uppdragsutbildningar.

Kvalifikationer Du har utbildning i såväl undervisningsämnena som i pedagogik och du har erfarenhet av undervisning. Ingen lärarlegitimation krävs på folkhögskola. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta som coach eller samtalsterapeut.

Anställning: Tjänsten är semestertjänst med inslag av ferietjänst och tillsvidare med 6 månaders provanställning.

Sista ansökningsdag: 2018-05-31. Är du intresserad så sök redan idag! Vi håller intervjuer löpande. Varmt välkommen med din ansökan.
Ansökan med löneanspråk sänds till exp@munkafolkhogskola.se

Tillträde: 2018-08-06

Tjänstens omfattning: 75%

Lön: Fast månads- vecko- eller timlön

Upplysningar om tjänsten lämnas av:

Linjeledare Andreas Carlson och Susanne Danielsson, andreas.carlson(a)munkafolkhogskola.se,susanne.danielsson(a)munkafolkhogskola.se tfn 0431- 43 20 10

Rektor Johnny Nilsson, johnny.nilsson(a)munkafolkhogskola.se, tfn 072- 53 80 620

Facklig representant FF/Lärarförbundet: Nina Morgin, e-post: nina.morgin(a)munkafolkhogskola.se, tfn 0431- 43 20 10

Mer information om tjänsten hittar du här


Driven vaktmästare


Arbetsuppgifterna är varierande och berör alla delar av skolan, så som park, grönytor, fastighet och allmän service till skolans olika funktioner. Från att sköta flytt av möbler, reparationer och underhåll av anläggningen till scenbyggnation visar på bredden i uppdraget.

Tjänsten som vaktmästare kräver att du är kunnig inom reparation och underhåll, allmänt händig, handlingskraftig och lösningsfokuserad. Vi söker dig som är noggrann och har lätt för att skapa ordning och reda. Arbetstempot kommer stundvis vara högt, varför det är extra viktigt att du är strukturerad, flexibel och stresstålig som person. Som vaktmästare och vuxen agerar du utifrån att du är en förebild för alla elever. Att du skapar goda kontakter med eleverna är en förutsättning för att lyckas i detta arbete.
Vi letar efter dig som sätter värde i att sköta och vårda relationer och skolan tillsammans med dina kollegor inom serviceenheten.

Anställning: Tjänsten ingår i vår serviceenhet. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträde under sommaren 2018 enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag: 2018-06-11. Är du intresserad så sök redan idag! Vi håller intervjuer löpande. Varmt välkommen med din ansökan.
Ansökan med löneanspråk sänds till exp@munkafolkhogskola.se

Tillträde: sommaren 2018

Tjänstens omfattning: 100%

Lön: Fast månads- vecko- eller timlön

Upplysningar om tjänsten lämnas av:

Serviceschef Jukka Emanuelsson, jukka.emanuelsson(a)munkafolkhogskola.se, tfn 0431- 43 20 10, direkt: 072 - 538 30 72

Tjänst 3

I mean, sometimes I enjoy the show, but other times I enjoy other things.