Munka Folkhögskola

KurserLediga tjänster

Till vår studiemotiverande folkhögskolekurs (SMF) söker vi 1-2 pedagoger om vardera 50 % -100 % (möjlighet finns till utökning av tjänsterna till 100 %) i engagerade arbetslag med mycket samarbete över ämnesgränserna. Arbetsuppgifterna inkluderar vägledning, motiverande samtal, undervisning i grundläggande svenska, datakunskap och samhällsorientering, samt ytterligare inslag beroende på din kompetens. Studiebesök i arbetslivet ingår också.


Kvalifikationer Du har utbildning i såväl undervisningsämnena som i pedagogik och/eller erfarenhet av undervisning, företrädesvis inom folkbildningen, men vi ser gärna även sökande med erfarenhet från högstadiet eller gymnasiet. Ingen lärarlegitimation krävs på folkhögskola.

Anställning: Tjänsterna är semestertjänster, och visstidsanställningar under 3 månader, med god möjlighet till förlängning.

Sista ansökningsdag: 2018-09-07. Är du intresserad så sök redan idag! Vi håller intervjuer löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas tidigare. Varmt välkommen med din ansökan. Ange referens Pedagog SMF.
Ansökan sänds till exp@munkafolkhogskola.se

Tjänstens omfattning: 60%-80%

Lön: Fast månads- vecko- eller timlön

Upplysningar om tjänsten lämnas av:

Roger Sjunner, bitr rektor
roger.sjunner(a)munkafolkhogskola.se, tfn 0431- 43 20 10, direkt: 0725 38 22 75

Mer information om tjänsten hittar du här


Till vår filial i Perstorp söker Munka folkhögskola Sv/Eng-lärare på 75 % -100 % i ett engagerat och självständigt arbetslag med mycket samarbete över ämnesgränserna.

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med unga människors kunskaps- och personlighetsutveckling. Du är välstrukturerad och lätt att samarbeta med, och då vi har en relativt stor andel kursdeltagare med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, bl. a. ADHD, dyslexi och dyskalkyli, ser vi gärna att du har erfarenhet av undervisning i denna elevgrupp. På folkhögskola är kraven på dokumentation lägre än i det vanliga skolsystemet, och föräldrakontakter förekommer i stort sett inte alls. Däremot är det socialpedagogiska arbetet en större del av tjänsten här.

Tjänsten omfattar undervisning på grund- och gymnasienivå i svenska och engelska för våra kursdeltagare på Allmän kurs i Perstorp. Här kan också undervisning på skolans SMF (studiemotiverande folkhögskolekurs) vara aktuell. Kompetens att undervisa i ytterligare ämnen är meriterande.

Anställning: Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tjänsten är en semestertjänst med inslag av ferietjänst.

Sista ansökningsdag: 2018-09-18. Är du intresserad så sök redan idag! Vi håller intervjuer löpande. Varmt välkommen med din ansökan.
Ansökan med löneanspråk sänds till exp@munkafolkhogskola.se. Ange referens Pedagog Perstorp

Tillträde: enligt överenskommelse

Tjänstens omfattning: 75% - 100%

Lön: Fast månadslön

Upplysningar om tjänsten lämnas av:

Maria Österlin Rietz, filialföreståndare: maria.osterlin(a)munkafolkhogskola.se, 072-222 59 74, 0435-30084

Johnny Nilsson - rektor: rektor(a)munkafolkhogskola.se, 072-538 06 20, 0431-432010

Fackliga kontaktpersoner Nina Morgin, nina.morgin(a)munkafolkhogskola.se, 072-538 02 99, 0431-432010

Mer information om tjänsten hittar du här