Munka Folkhögskola

KurserLediga tjänsterMunka folkhögskola söker SFI-lärare


Till vår huvudskola i Munka Ljungby söker vi en pedagog som är intresserad av att arbeta med språkundervisning i svenska för nyanlända inom SFI. Du ska vara behörig för och erfaren av SFI-undervisning eller SvA-undervisning. Du måste vara legitimerad lärare.

Vi förutsätter att du har stort tålamod, är pedagogisk och känner dig bekväm med undervisning i grupp för vuxna. Har du även erfarenhet av undervisning av vuxna som SFI-lärare, så är det mycket meriterande. Samarbete är en viktig del i vårt sätt att undervisa, så din förmåga att samarbeta med kollegor och skapa goda relationer med deltagarna är oerhört viktig. Vi betonar samtalet, mötet med andra människor och nya utmaningar i alla studiesituationer och vi vill tillsammans med dig och deltagarna skapa en stimulerande lärmiljö. Främsta arbetsuppgiften är undervisning i svenska språket, men den interkulturella undervisningen ställer krav på flexibilitet och mångsidighet.

Dina arbetsuppgifter är varierade och omfattar bland annat undervisning, mottagande av elever, planering, bedömning och betygsättning.

Tjänsten är en semestertjänst.
Omfattning 50-100 %.

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Tillsvidaretjänst med 6 månaders provanställning.

Sista ansökningsdatum är 19/7, men skicka gärna in din ansökan omgående. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Skicka din ansökan via mejl till exp(a)munkafolkhogskola.se.
Ange referens SFI
Ange löneanspråk.

Välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner:
Roger Sjunner, bitr. rektor
roger.sjunner(a)munkafolkhogskola.se
072-538 22 75

Jason Al Hamlawi, kursansvarig
jason(a)munkafolkhogskola.se
070-796 66 84

Fackliga kontaktpersoner
Nina Morgin
nina.morgin(a)munkafolkhogskola.se