Kurser
Allmän kurs
Fotoskolan Munka
Hälsocoach
Konstskolan Munka
Akademi 55+

Filialen i Perstorp

Lärarassistent
Seniorcoach
Stresspedagog

Studiemotiv. kurs
Kvällskurser
Sommarkurser

Arbetsmiljökurser

Konferenser
Boka din konferens

Ladda ner ansöknings-handlingar här

Välkommen att söka långtidsvikariat 1,5 år som ekonom på Munka folkhögskolaVår ekonom och allt i allo i ekonomiska frågor Emelie väntar nu sitt andra barn och kommer att vara föräldraledig från 17 mars 2018 till 2 september 2019. Vi söker nu hennes vikarie. Är du en noggrann ekonom som gillar att umgås med många människor på en trevlig och prestigelös arbetsplats är du den vi söker. Att arbeta som ekonom på vår folkhögskola innebär att du jobbar självständigt direkt under rektor och styrelsen för skolan. Du ansvarar för allt från löpande redovisningsekonomiska frågor som löner och konteringsrutiner till budget, bokslut och föredragningar inför ledningsgrupp, styrelse och årsstämma. En viktig del i din tjänst är också rådgivning och stöd till de budgetansvariga och till ledningen. Hos oss får du möjlighet att utvecklas och få pröva på nya utmaningar.

Kvalifikationer Du bör ha minst gymnasieexamen inom ekonomi och ha erfarenhet av att arbeta som redovisningsekonom. Erfarenhet av folkhögskola och våra finansieringssystem är en meriterande men inte nödvändigt.

Om oss Munka folkhögskola är en föreningsskola med ca 200 kursdeltagare varav 45 bor på skolans internat. Vår profil är hälsa, natur och kultur. Vi har som alla folkhögskolor Allmän kurs men också Konstskola, Fotoskola, Hälsocoachutbildning, Lärarassistentutbildning, Akademi 55+ och flera mindre kurser. Vi har en filial i Perstorp med Allmän kurs, Studiemotiverande kurser för arbetslösa och Etableringskurser för nyanlända.
Munka folkhögskola är belägen i Munka-Ljungby som är en liten naturskön ort nära Ängelholm med bra kommunikationer. Buss från Ängelholm går regelbundet och tar ca 15 min. I Ängelholm passerar tågen från Malmö – Göteborg minst varje timma.

Anställning och tillträde: Tjänsten är ett vikariat som sträcker sig 1,5 år från 12 mars 2018 till 2 september 2019. Första veckan hoppas vi du kan gå parallellt med vår ekonom Emelie Strand.

Sista ansökningsdag: 31 januari 2018

Tillträde: 12 mars 2018

Tjänstens omfattning:100%

Lön: Fast månadslön

Mer information kan du få genom rektor Johnny Nilsson, tel. 072-538 0620, e-post: rektor(a)munkafolkhogskola.se

Du kan också kontakta vår ekonom Emelie Strand, tel. 0725-38 22 72, för att få veta mer om tjänsten.

Facklig kontaktperson är Bodil Andersson, tel. 0431-432010Upp
Startsidan
Om skolan
Om skolan
Historia

Personal
Lediga tjänster
Skolans styrelse

Bo och äta på skolan
Miljöpolicy
Termins- och lovtider
Studievägledning
Dina rättigheter

Aktuellt
Meny - Matsalen

Hitta
Hitta till oss

Kontakt
Kontakta oss
Logga in på Firstclass
Logga in på Schoolsoft

© Munka folkhögskola
Sidan uppdaterad 2017-12-20 av Adrian Dominte
   Munka Folkhögskola    0431-43 20 10