Munka folkhögskola i nordvästra Skåne Munka Folkhögskola

KurserLediga tjänster

Informationsansvarig/kommunikatörVi söker dig som vill vara vårt ansikte utåt - både internt och externt samt digitalt. För besökare, personal och kursdeltagare kommer du att vara en viktig medelpunkt i vardagen. Du är lyhörd och serviceinriktad, med ett gott öga för det ”lilla extra” och du bidrar till ett gott arbetsklimat och en god arbetsmiljö genom din sociala kompetens och ditt relationsskapande.

Du är trygg även i din digitala kompetens och känner dig bekväm i att administrera och systematisera arbetsuppgifter. Du har goda språkkunskaper skriftligt och muntligt, framförallt i svenska och engelska, även om andra språk är meriterande.

Tjänsten innebär arbete med skolans hemsida och sociala medier, varför du är van att arbeta med dessa forum. Det är också en fördel om du innehar erfarenhet av att söka medel för projekt och bidrag. Erfarenhet av marknadsföringsarbete är meriterande.

Du kommer att vara ett viktigt stöd till ledningen, varför ledningsperspektiv och ansvarskänsla för helheten är naturligt för dig. Vid valet av person för jobbet kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet.

Erfarenhet av och kunskap om folkhögskoleformen är meriterande.

Tillsvidareanställning, med 6 månaders provanställning

Omfattning: 75-100%

Tillträde 2 augusti 2021 eller enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag 31 maj, men eftersom vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens utgång är du välkommen med din ansökan omgående.

Arbetsuppgifter:
 • Arbete med skoladministration
 • Söka medel för projekt och bidrag
 • Arbeta med skolans sociala medier och hemsida
 • Marknadsföring
 • Handha nycklar och rumstilldelning på internatet
 • mm.

 • Ange löneanspråk.

  Övrigt: tillträde omgående

  Kontakt

  Helena Esbjörnsson
  Rektor
  rektor(a)munkafolkhogskola.se
  0431-432010
  072-5380620

  Fackliga kontaktpersoner Emelie Lennung
  emelie.lennung@munkafolkhogskola.se
  072-538 22 72

  Mejla din ansökan till
  ledigajobb(a)munkafolkhogskola.se

  Välkommen med din ansökan!