Kurser
Allmän kurs
Fotoskolan Munka
Hälsocoach
Konstskolan Munka
Akademi 55+

Filialen i Perstorp

Lärarassistent
Seniorcoach
Stresspedagog

Studiemotiv. kurs
Kvällskurser
Sommarkurser

Arbetsmiljökurser

Konferenser
Boka din konferens

Ladda ner ansöknings-handlingar här

Sommarkurser Munka 2017

Munka folkhögskola ligger centralt i Munka Ljungby, ca 7 km öster om Ängelholm i det vackra Nordvästskåne med närhet till både hav och skog. Kommunikationerna hit är goda med tåg, buss och flyg.

Vår idémässiga profil är hälsa, natur och kultur, vilket avspeglar sig både i vårt kursutbud och i vårt förhållningssätt. Munka folkhögskola vill vara öppen för alla året runt. Vi anordnar spännande sommarkurser som ger bildning och som också skapar förutsättningar till intressanta möten. Åldersgränsen för våra sommarkurser är 13 år, någon övre åldersgräns finns inte!

Under din sommarvistelse här erbjuds du boende på skolan och vårt kök serverar god mat som tillagas från grunden av bra råvaror.

Välkommen till oss på Munka folkhögskola!
Recycleslöjd i plåt och ståltråd 26-28 juni  - få platser kvar
Under denna kurs jobbar vi med sådant som blivit över. Gamla plåtbrickor, plåtburkar men också ståltråd i olika dimensioner kommer att vara vårt utgångsmaterial. Av detta skapar vi  vackra föremål. Ljuslampetter, altarskåp, ljusstakar, minnestavlor - ja listan kan göras lång.
Vi ses /slöjd-Zlatan.

Material: Med dig i din packning kan du ha plåtsaker i allehanda kulörer, makrillburkar, vackra textilbitar, figuriner, kakformar, godispapper, foton, souvenirer, pärlor eller något annat du tycker om. Viss tillgång på plåt kommer att finnas på skolan. Vi har verktyg här, men det kan ändå vara bra att ha med sig egna verktyg om du har sådana. Exempelvis tänger, plåtsax, popnit-tång, skruvdragare, håltång osv.

Max 10 deltagare. Inga förkunskaper behövs för kursen

Kursledare: Mari Karlsson - slöjdare och slöjdlärare från Österlen. Medlem av hantverkscooperativet Formargruppen i Malmö.

Kostnad: undervisningen är gratis, det du betalar för är material, mat och eventuellt boende.

Materialkostnad: 300:-
Alt 1: tredagarskurs utan boende, men med fika och mat 1 300:-
Alt 2: tredagarskurs med boende, fika och mat 2 400:- / dusch och toalett på rummet tillägg på 260:-. Tag med egna lakan och handdukar, eller hyr på skolan för 100:-

Ansökan: anmäl dig direkt

Till sidans början Upp
Att skriva filmmanus 26 juni -30 juni
Detta är en introduktionskurs till att skriva för filmen. Film är både ljud och bild och manuset är ett underlag för regissören och skådespelarna. Just därför skiljer sig filmmanus från andra sätt att skriva!
I kursen går vi igenom den västerländska dramaturgin. Den finns i sagor och roliga historier och ja, nästan allt vi berättar. Du kommer att bli medveten om berättarstrukturer.
Vi stimulerar vår fantasi med olika övningar, både muntliga och skriftliga, både självständigt och i grupp.
Vi tittar på film på ett annorlunda sätt; filmiska berättargrepp, tonen i filmen, kameravinklar, ljus och scenografi. Viss filmhistoria ingår, så även filmanalys. Du får tips kring hur du samlar in material, börjar skriva, och fortsätter med det - det vill säga, hur du tar ditt skrivande på allvar och vågar prioritera det.

Max 12 deltagare. Inga förkunskaper krävs.

Kursledare: Annette Söderlund - utbildad mediepedagog från Musikhögskolan i Piteå. Hon har även utbildat sig i att skriva filmmanus på Högskolan på Gotland. Anettes webbplats.

Kostnader:Undervisningen är gratis, det du betalar för är material, mat och eventuellt boende.
Materialkostnad 50:-
Alt 1: femdagarskurs med mat och fika, men inget boende 2 200:-
Alt 2: femdagarskurs med mat, fika och boende 4 500:-/ dusch och toalett på rummet tillägg på 520:-. Tag med egna lakan och handdukar, eller hyr på skolan för 100:-

Ansökan: anmäl dig direkt

Till sidans början Upp
En kurs i trädgårdsdesign – Planera din trädgård 26 juni - 30 juni Kursen vänder sig till dig som vill planera din egen eller andras personliga trädgård. Du låter din fantasi flöda, för att sedan gå in i detalj. Vi tittar tillsammans på hur växter trivs tillsammans och vilken jordmån som finns. Vi arbetar i workshopform, men gör också studiebesök i trädgårdar och på plantskola, för att få inspiration. I mån av tid pratar vi också om egenodlad mat. Du får många tips bl. a om bra litteratur. Du presenterar och diskuterar dina idéer med dina kurskamrater. Under veckan kommer det att vara tre olika föredrag ”Trädgård för kropp och själ”, ”Komponera med växter” och ”Planera din trädgård”.
Du får gärna ha med dig en skalenlig situationsplan över en trädgård du vill arbeta med, tillsammans med foton. Ta hänsyn till befintliga träd och buskar. Du som inte har en egen trädgård arbetar i stället med din önsketrädgård.

Material: allt material som behövs finns på skolan. Ta med dig skisser, mått, bilder och eventuella ritningar av din egen trädgård.

Max 12 deltagare. Inga förkunskaper behövs för kursen.

Kursledare: Fredrik Hansson – utbildad landskapsarkitekt vid SLU Alnarp. Utbildad till trädgårdsmästare. Har arbetat på länsstyrelsen och i trädgårdsanläggningsföretag. Startade Furutorps trädgård & landskap 2005, med inriktning på privata trädgårdar och bostadsrättsföreningar. Fredriks webbplats.

Kostnad:Undervisningen är gratis, det du betalar för är material, mat och eventuellt boende.
Materialkostnad: 50:-
Kostnader för resor i samband med exkursioner kan tillkomma.
Alt 1: femdagarskurs med mat och fika, men inget boende 2200:-
Alt 2: femdagarskurs med mat, fika och boende 4500:-/ dusch och toalett på rummet tillägg på 520:-. Tag med egna lakan och handdukar, eller hyr på skolan för 100:-

Ansökan: anmäl dig direkt

Till sidans början Upp
Porträttmåleri 26 juni –  30 juni - få platser kvar
Välkommen till en inspirerande målarvecka med fokus på porträttmålning. Du har tillgång till modeller och professionell handledning under en intensiv vecka där teori och praktik varvas, med hjälp av utmanande uppgifter. Du studerar modellen ur nya frågeställningar och får en chans att koncentrera ditt uttryck och förfina dina måleriska tekniker. Krokiteckning varje dag är en viktig del i kursen.
Våra ateljéer är stora, ljusa och välutrustade. Vill du måla vidare på kvällen är ateljéerna öppna.

Material: modeller, papper, kol, torrpigment, linolja ingår i kursavgiften. Ta med egna penslar och färger, olja eller akryl.

Max 24 deltagare. Förkunskaper: Grundläggande kunskaper i måleri.

Kursen är ej statsbidragsberättigad och betalas därför i sin helhet av kursdeltagarna.

Kursledare:Astrid Göransson – verksam konstnär i Kvidinge. Utbildad på Konstfack, Forum och Konsthögskolan Valand. Lärare i kroki och teckning på Konstskolan Munka sen flera år tillbaka.Astrids webbplats.
Marianne Andersson – verksam konstnär i Malmö. Utbildad på Målarskolan Forum, lärare på Gerlesborgskolan.Mariannes webbplats.

Kostnader:Kursen är ej statsbidragsberättigad och betalas därför i sin helhet av kursdeltagarna.
Alt 1: femdagarskurs utan boende med fika och mat 3 600:-
Alt 2: femdagarskurs inklusive boende och mat 5 800:- / dusch och toalett på rummet tillägg på 520:-. Tag med egna lakan och handdukar eller hyr på skolan för 100:-

Ansökan: anmäl dig direkt

Till sidans början Upp
Ljudkonst 3 juli – 5 juli
Gör ett självporträtt i ljud. En kurs för dig som är intresserad av att arbeta med ljud som konstnärligt uttryckssätt. Vi är vana att skapa självportätt genom bild i olika former, men hur skulle det låta om du fick gestalta dig själv genom ljud? Vi tränar våra öron att lyssna genom olika övningar. Vi kommer använda oss en del av texter som vi själva skapar under kursens gång, samt rösten och fältinspelningar.

Kursinnehåll: Vi går igenom grunder i fältinspelningsteknik, ljudredigering och mixning av ljud och ljudkomposition.

Material: Har du en portabel digital ljudinspelare (zoom el likn), så ta med dig den. Övrigt material finns på skolan.

Max 10 deltagare. Förkunskaper: viss datorvana eftersom vi kommer att arbeta med ljudredigeringsprogram.

Kursledare: Helena Jureén – verksam som konstnär och musiker/ljudkonstnär. Helena är utbildad vid Akademin Valand i Göteborg

Kostnader: undervisningen är gratis, det du betalar för är material, mat och eventuellt boende.
Alt 1. tredagarskurs utan boende, men med fika och mat 1300:-
Alt 2. tredagarskurs med boende, fika och mat 2400:- / dusch och toalett på rummet tillägg på 260:- Tag med egna lakan och handdukar, eller hyr på skolan för 100:-

Ansökan: anmäl dig direkt

Till sidans början Upp
Alla kan teckna 3 juli – 5 juli - kursen är fulltecknad
Alla kan teckna, men många har inte gjort det sedan de var barn. Nybörjarkurs för alla som vill börja på nytt.
Du får prova olika material: kol, tusch, blyerts, stora papper på staffli och det lilla blocket ute i naturen. Du får olika korta uppgifter, för att lära känna olika synsätt och tekniker. En dag tecknar vi kroki efter modell.
Att teckna är ett sätt att se och berätta om världen. Med en penna i handen blir du en bättre iakttagare, en närvarande betraktare.

Material: allt material som behövs för kursen finns på Konstskolan, du behöver inte ha med dig någonting.

Max 12 deltagare. Inga förkunskaper krävs.

Kursledare: EvaMarie Lindahl - verksam som konstnär i Malmö, utbildad på Malmö konsthögskola, undervisar i teckning på Konstskolan Munka. EvaMaries webbplats.

Kostnader: undervisningen är gratis, det du betalar för är material, mat och eventuellt boende.
Materialkostnad: 250:-
Alt 1. tredagarskurs utan boende, men med fika och mat 1 300:-
Alt 2. tredagarskurs med boende, fika och mat 2 400:- / dusch och toalett på rummet tillägg på 260:-. Tag med egna lakan och handdukar, eller hyr på skolan för 100:-

Ansökan: anmäl dig direkt

Till sidans början Upp
Alla kan måla 3 juli - 7 juli - kursen är fulltecknad
Kom-i-gång-kurs för dig som vill ha mer färg i ditt liv. Experimentera, testa, lek. Släpp dina föreställningar om vad som är vackert, och måla bara för att det är roligt.

På förmiddagarna får du olika korta uppgifter, för att prova på olika målerimetoder. På eftermiddagarna skapar var och en fritt, i egen takt, och får individuell handledning vid staffliet. Varje dag avslutas med en gruppdiskussion. Vill du måla vidare på kvällen är ateljén öppen.

Material: allt material som behövs finns på Konstskolan: kol, penslar, akrylfärg, oljefärg, akvarellfärg, papper, masonit.

Max 12 deltagare. Inga förkunskaper krävs.

Kursledare: Kristina Müntzing - Konstnär med bas i Malmö, utbildad på konsthögskolan Valand samt Goldsmiths College i London. Undervisar kontinuerligt på folkhögskolor, förberedande konstskolor samt konsthögskolor. Kristinas webbplats.

Kostnader: undervisningen är gratis, det du betalar för är material, mat och eventuellt boende.
Materialkostnad 600:-
Alt 1: femdagarskurs med mat och fika, men inget boende 2 200:-
Alt 2: femdagarskurs med mat, fika och boende 4 500:-/ dusch och toalett på rummet tillägg på 520:-. Tag med egna lakan och handdukar, eller hyr på skolan för 100:-

Ansökan: anmäl dig direkt

Till sidans början Upp
Digital fotografi, porträtt 3 juli – 7 juli
Är du intresserad av att fotografera porträtt och längtar efter att tillsammans med andra fördjupa dina kunskaper och öva dig på att berätta om andra människor genom fotografi?
Inspirationskurs i porträttfotografering. Prova olika sätt att fotografera en annan människa och få verktyg och kunskaper till att genom fotografiet berätta olika saker om en person. I kursen orienterar vi oss i olika tillvägagångssätt att gestalta en annan människa. Vi kommer öva både iscensatt och dokumentärt fotografi och allt däremellan. I kursen är samtalet och bildanalysen bärande. Vi kommer att ha inspirationsföreläsningar för att värma kreativiteten, och vi fördjupar oss i olika synsätt. Fotografens blick, betraktarens, den manliga och den kvinnliga och framförallt varandras blickar.

Kursinnehåll: Fotouppgifter, fokus porträtt i olika miljöer. Inspirationsföreläsningar, bildredovisning med bildanalys och samtal.

Material: Medtag digitalkamera (gärna systemkamera) och minneskort, sladd för överföring mellan kamera och dator eller kortläsare, samt USB-minne eller bärbar hårddisk för lagring. Övrig utrustning och material finns på skolan

Max 12 deltagare. Förkunskaper: du behöver kunna din digitalkamera.

Kursledare: Emma Blomberg – verksam fotograf i Malmö. Emma är utbildad på fotoskolorna i Gamleby och Biskops Arnö och arbetar på som lärare på Fotoskolan Munka. Emmas webbplats.

Kostnader: Undervisningen är gratis, det du betalar för är material, mat och eventuellt boende.
Materialkostnad 200:-
Alt 1: femdagarskurs med mat och fika, men inget boende 2 200:-
Alt 2: femdagarskurs med mat, fika och boende 4 500:-/ dusch och toalett på rummet tillägg på 520:-. Tag med egna lakan och handdukar, eller hyr på skolan för 100:-

Ansökan: anmäl dig direkt


Till sidans början Upp
Kreativ sångkurs, nybörjare 3 juli – 7 juli - få platser kvar
Sångkurs för dig som längtar efter att sjunga och stärka din egen röst. Du får lära dig nya sånger från olika delar av världen som sjungs i enkla arrangemang som passar alla. Vi arbetar också med lekfulla övningar som ger grundläggande sångteknik och som stärker självkänsla och kreativitet. Målet är att du ska få en tryggare och friare relation till din egen röst och utveckla glädjen och lusten att sjunga tillsammans.

Max 12 deltagare. Inga förkunskaper krävs.

Kursledare: Ida Lod - verksam som frilansande sångare, scenkonstnär och pedagog. Utbildad på Högskolan för Scen och Musik, Göteborgs universitet. Idas webbplats.

Kostnader: undervisningen är gratis, det du betalar för är material, mat och eventuellt boende.
Alt 1: femdagarskurs med mat och fika, men inget boende 2 200:-
Alt 2: femdagarskurs med mat, fika och boende 4 500:-/ dusch och toalett på rummet tillägg på 520:-. Tag med egna lakan och handdukar, eller hyr på skolan för 100:-

Ansökan: anmäl dig direkt

Till sidans början Upp
Mindfulness - medveten närvaro 10 – 12 juli
Kursen vänder sig till dig som är nyfiken på Mindfulness. Att träna sig på att vara medvetet närvarande i det som händer har visat sig ha god inverkan på tex stress och oro. Lite teori varvas med praktik för att utforska vad mindfulness innebär för var och en av oss. Genom meditation övar vi oss på att uppleva och påverka nuet. Tillsammans gör vi en del övningar med reflektioner som vi frivilligt delar med varandra.
Vi kommer att vistas både inom- och utomhus, och välkomnar dagar med möjlighet för återhämtning, reflektion och att utforska mer av våra känslor, tankar och upplevelser.

Max 15 deltagare. Inga förkunskaper krävs.

Kursledare: Maria Hagstedt – utbildad socionom och Mindfulness-instruktör

Kostnader:Undervisningen är gratis, det du betalar för är material, mat och eventuellt boende.
Alt 1. tredagarskurs utan boende, men med fika och mat 1 300:-
Alt 2. tredagarskurs med boende, fika och mat 2 400:- / dusch och toalett på rummet tillägg på 260:-. Tag med egna lakan och handdukar, eller hyr på skolan för 100:-

Ansökan: anmäl dig direkt

Till sidans början Upp
Landskapsmåleri 10-14 juli - kursen är fulltecknad
Naturen skiftar karaktär i olika väder och ljus, och kan vara både enkel och gåtfull.
Var med och upptäck och skildra något av detta med färg och penslar. Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller mer erfaren konstnär som vill fördjupa ditt seende. Du får hjälp med teckning, komposition och färgblandning m.m,  så du kan återge det du upplever i mötet med landskapet.
Kursen hålls utomhus, i naturen runt Munka folkhögskola. Var beredd på alla typer av väder.

Max 12 deltagare, inga förkunskaper krävs för kursen.

Material: ta med egna färger, tex olja, akryl, gouache, akvarell.
På skolan finns masonit och papper.

Kursledare: Ulf Holgersson – utbildad på konsthögskolan i Stockholm och verksam som konstnär. Ulfs webbplats.

Kostnader: Undervisningen är gratis, det du betalar för är material, mat och eventuellt boende.
Materialkostnad 300:-
Alt 1: femdagarskurs med mat och fika, men inget boende 2 200:-
Alt 2: femdagarskurs med mat, fika och boende 4 500:-/ dusch och toalett på rummet tillägg på 520:-. Tag med egna lakan och handdukar, eller hyr på skolan för 100:-

Ansökan: anmäl dig direkt

Till sidans början Upp
Teckna serier 10-14 juli
Kurs i serieskapande. Utforska de mest lättillgängliga sätten att skapa en berättelse, från inga rutor till flera. Vi kommer att testa lite olika tillvägagångssätt och kolla på hur andra serieskapare jobbar och låta oss inspireras. Spännande? Komiskt? Politiskt? Självutlämnande? Vi kommer att rita, skriva, klippa, experimentera, och göra roliga övningar.

Material: Pennor, papper, kopieringsapparat och massor av serieböcker finns på folkhögskolan, men ta gärna med dig en favoritpenna om du vill.

Max 12 deltagare, inga förkunskaper krävs för kursen.

Kursledare: Hanna Stenman – konstnär, serieskapare och illustratör. Hon är medlem i det feministiska serieskaparnätverket Dotterbolaget och går just nu masterprogrammet i visuell kommunikation på konstfack. Kolla Hannas serierhär.

Kostnader: undervisningen är gratis, det du betalar för är material, mat och eventuellt boende.
Materialkostnad 200:-
Alt 1: femdagarskurs med mat och fika, men inget boende 2 200:-
Alt 2: femdagarskurs med mat, fika och boende 4 500:-/ dusch och toalett på rummet tillägg på 520:- Tag med egna lakan och handdukar, eller hyr på skolan för 100:-

Ansökan: anmäl dig direkt

Till sidans början Upp
Kreativ sångkurs, fortsättning 10-14 juli
Har du erfarenhet av att sjunga i kör? Längtar du efter att fördjupa din kunskap och gå vidare i ditt individuella uttryck? Då är det här en kurs för dig! Förutom gemensam sång och övningar i grupp kommer alla kursmedlemmar få tid att arbeta solistisk med en egen sång. Fokus ligger på att utveckla självkänsla, scenisk närvaro, och kreativitet. Målet är att komma ifrån dömande tankar om rätt och fel och istället komma i direkt kontakt med nyfikenhet, lust och personligt uttryck.

Max 12 deltagare, viss sångvana krävs för kursen, tex körerfarenhet.

Kursledare: Ida Lod – verksam som frilansande sångare, scenkonstnär och pedagog.Utbildad på Högskolan för Scen och Musik, Göteborgs universitet. Idas webbplats.

Kostnader: undervisningen är gratis, det du betalar för är material, mat och eventuellt boende.
Alt 1: femdagarskurs med mat och fika, men inget boende 2 200:-
Alt 2: femdagarskurs med mat, fika och boende 4 500:-/ dusch och toalett på rummet tillägg på 520:-. Tag med egna lakan och handdukar, eller hyr på skolan för 100:-

Ansökan: anmäl dig direkt

Till sidans början Upp
Cooking for a Circular Society (kursen hålls på engelska)10 - 14 juli- kursen är inställd
Every fifth bag of groceries we buy today as consumers ends up in the garbage and becomes known as food waste. It takes the same amount of energy to produce food that we eat as it takes for food that ends up in the garbage. How can we as eaters and consumers cook and eat for a world we would like to live in? The 5-day course 'Cooking for a Circular Society' offers sustainable cooking action. We will assemble an outdoor, pop-up kitchen. In collaboration with local actors, we will gather kitchen equipment, rescue food surplus and improvise recipes in the kitchen.

Day 1 Build pop-up kitchen + Map food waste at home and in the city
Day 2 Rescue food surplus at stores + Compose a sustainable menu
Day 3 Ferment
Day 4 Rescue food surplus at farms + Compose a sustainable menu
Day 5 Preserve

Material: Participants to bring 2 cans (burkar), each 250 ml.

Max 12 deltagare. Förkunskaper: kursen hålls delvis på engelska. Kursledaren förstår svenska men talar själv helst engelska.

Kursledare: Zeenath Hasan – is a socially engaged designer, chef and educator. The outcomes of her work can range from citizen based initiatives, materially discursive practices, and inclusive proposals for public doings. In 2013, Zeenath established her kitchen lab Tapori Tiffins to prototype inclusive culinary futures. In 2015, she founded Rude Food Malmö, Sweden's first food surplus kitchen. Her works have received numerous grants and awards from public and private institutions supporting education, the arts, and the environment. You can experience her works through pop-ups, workshops, installations, public lectures, publications and ready meals. Zeenath webbplats.

Kostnader:
Alt 1: femdagarskurs med mat och fika, men inget boende 1775:- (lunch betalar du inte för, den lagas i kursen, övriga måltider i skolans matsal)
Alt 2: femdagarskurs med mat, fika och boende 4075:- (lunch betalar du inte för, den lagas i kursen, övriga mål-tider i skolans matsal). Dusch och toalett på rummet tillägg på 520:-. Tag med egna lakan och handdukar, eller hyr på skolan för 100:-

Ansökan: anmäl dig direkt

Till sidans början Upp
Allmän information

Anmälan
Det finns ett begränsat antal platser till varje kurs och om inget annat uppges gäller en löpande antagning. Du anmäler dig till kurserna digitalt här.

Har du frågor kan du kontakta sommarkurssamordnare Maria Werger:
mejl: maria.werger@munkafolkhogskola.se
telefon: 0725 - 60 92 19

Din anmälan är bindande och vid avbokning pga sjukdom krävs läkarintyg.

Munka folkhögskola förbehåller sig rätten att ställa in kurs om vi inte har tillräckligt många deltagare, du återfår då betald kursavgift.

Kostnad
Undervisningen är avgiftsfri för statsbidragsberättigade kurser. Det du betalar för är mat, boende och eventuella utflykter. Kurser vi bedriver som icke statsbidragsberättigade (porträttmålningskursen) betalas i sin helhet av kursdeltagarna.
För vissa kurser tillkommer materialkostnader och dessa specificeras i informationen om varje kurs.

Kursen
Veckokurserna startar måndag kl. 10:00 med en samling i matsalen och avslutas 15:00 fredag.
Tredagarskurserna startar måndag kl. 10:00 med en samling i matsalen och avslutas onsdag kl. 16:00.

Kursernas arbetstid är dagligen mellan klockan 09.00 och ca 16.00.

Boende
Som gäst på Munka folkhögskola bor du i enkelrum. Vid ankomst hämtar du nyckel till rummet vid expeditionen. Lakan och handdukar tar du antingen med dig själv, eller hyr av skolan för 100:- .

De flesta rum har dusch och toalett i korridor, men vi kan också erbjuda ett begränsat antal rum med dusch och toalett och då tillkommer 130 kr/natt för det.

Du anger ditt önskemål om rumstyp i din ansökan. Önskar du bo en extra natt i anknytning till din kurs går det bra och då betalar du 275:-/natt och du anger även detta i din ansökan.

Måltider
Vårt kök serverar god mat som tillagas från grunden. Meddela redan i ansökan eventuell specialkost.

Du hittar restaurangen i källarplanet på skolans huvudbyggnad Skälderhus; gå in via stora trappan på framsidan och ta därefter trappan till vänster, en våning ner.

Här serveras följande måltider:
08:15-09:00 frukostbuffé (endast för boende gäster)
10:00-10:30 förmiddagsfika
12:00-13:00 lunch
14:30-15:00 eftermiddagsfika
17:30-18:30 middag

Vid lunch och middag finns en stor salladsbuffé. Du kan alltid välja ett vegetariskt alternativ.

Kontakt
Maria Werger, samordnare för sommarkurser
mejl: maria.werger@munkafolkhogskola.se
telefon: 0725 - 60 92 19

Munka folkhögskola, Nygatan 2, 266 31 Munka Ljungby, tfn 0431-43 20 10 - mer info här.

Info om hur du hittar till vår skola hittar du här.
Upp
Startsidan

Om skolan
Om skolan
Historia

Personal
Lediga tjänster
Skolans styrelse

Bo och äta på skolan
Miljöpolicy
Termins- och lovtider
Studievägledning
Dina rättigheter

Aktuellt
Meny - Matsalen

Hitta
Hitta till oss

Kontakt
Kontakta oss
Logga in på Firstclass
Logga in på Schoolsoft

© Munka folkhögskola
Sidan uppdaterad 2017-05-23 av Adrian Dominte
   Munka Folkhögskola    0431-43 20 10